07 / 05 / 2024

Güral Porselen yeni mağazasını Afyon Afium AVM'de hizmete açtı!

 Güral Porselen yeni mağazasını Afyon Afium AVM'de hizmete açtı!

Porselen konusunda Türkiye’de ve Dünyada lider markalardan biri olan GÜRAL PORSELEN 39.uncu mağazasını 24 Kasım 2012 de AFİUM AVM de Afyonluların hizmetine sundu



GÜRAL PORSELEN ,  AFİUM AVM de  açtığı 401 m2 lik mağazasıyla tüketicilerin porselenden, çeliğe , tekstil den elektrikli ev aletlerine , cam grubundan hediyelik eşyalarına kadar tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.



GÜRAL PORSELEN AÇILIŞ FİYATLARI İLE ŞAŞIRTIYOR !


Porselen sektörünün yenilikçi firması olan Güral Porselen’in şık tasarımları uygun fiyatlarla evinize geliyor!


Size her zaman kullanabileceğiniz ürünleri, Afyon’da açtığı mağazasında çok uygun fiyatlara sunan Güral Porselen evlerinize renk katmaya devam ediyor. A dan Z ye tüm mutfak ihtiyaclarınızı karşılayan Güral Porselen , açılışına özel yaptığı % 50 ye varan indirimleri , porselen tabaklardaki 1 TL fiyatı ile Afyonluların ilgi odağı olmaya devam ediyor..


Çeyiz setlerinden, porselen tabaklara kadar ihtiyacınız olan her şey birbirinden uygun fiyata Güral Porselen Afium Avm’de sizleri bekliyor! 


Hepsi evlerinde estetik olduğu kadar çevre dostu ve uzun ömürlü ürünlerle büyüleyici atmosferler yaratmak isteyenler için tasarlandı..


AFİUM AVM 

İzmir Karayolu 9.km 03096 AFYON KARAHİSAR  


www. guralporselen.com.tr



Geri Dön