09 / 05 / 2024

Güral Premier Tekirova'nın kalitesi tescillendi!

Güral Premier Tekirova'nın kalitesi tescillendi!

Güral Premier Tekirova, Avrupa'nın en tanınmış enstitüsü 'European Audit Institute Wellness & Spa' tarafından 'Quality Spa Hotel Selection' derecesiyle ödüllendirildi



Güral Premier Tekirova, Avrupa'nın en tanınmış enstitüsü 'European Audit Institute Wellness & Spa' tarafından 'Quality Spa Hotel Selection' derecesiyle ödüllendirildi. Türkiye'nin en yeni ve en nadide tesislerinden biri olan Güral Premier Tekirova, bölgesinde bu sertifikaya sahip ilk ve tek otel olmanın yanısıra bu sertifikayı dünya çapında açıldığı sene alan ilk tesis olarak kayıtlara geçti. Güral Premier Tekirova bu özel ödülünü EAWS direktörü Dr. Hans J.Schmeisser"in elinden aldı.

Gizli kontrolllerden ve 850 kriterden oluşan uzun ve zorlu bir süreç Ödül töreninde konuşan EAWS Direktörü Dr. Hans J. Schmeisser, tüm ülkelerde geçerli güvenlik, hijyen, alt yapı donanım, kalite standartları, fiziki yapı, ambiyans
ve hizmet kalitesi gibi unsurlarla birlikte 850 kriterden oluşan sertifikasyon süreci, tamamen gizli ve bağımsız iki denetmen tarafından bir haftalık süreçte gerçekleştirildiğini, Güral Premier Tekirova'nın da yapılan denetimlerde tüm bu aşamalardan geçerek Avrupa SPA standartlarında olduğunu kanıtladığını ve bu belgeyi almaya hak kazandığını belirtti. Kar amacı gütmeyen bir kurum olan EAWS tarafından bu ödülün verilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Schmeisser, 'Avrupa'nın en önemli tur operatörleri de bu sertifikaları dikkate alarak, müşterilerini bu sertifikaya sahip otellere yönlendiriyorlar. Bunların yanısıra, tur operatörlerinin denetmen kuruluşu fonksiyonlarını üstlendiğimiz için Avrupa'nın en iyi otelleri çatımız altında, bu belgeyi almak gerçek bir ayrıcalık' dedi.

Sertifikasyon sürecinin oldukça katı kural ve standartlara sahip olduğunu kaydeden Schmeisser, yapılan değerlendirmelerde 100 üzerinden en az 80 puan alınması gerektiğini, Güral Premier Tekirova'nın 88,86 puan alarak oldukça başarılı derece aldığını sözlerine ekledi.

œYeni açılmış olmamız, hiçbirşeyin bahanesi olamaz 

Ödül töreninde konuşan Güral Oteller Genel Koordinatörü Fazıl Dertlioğlu, yeni açılan otellerde genelde ilk senede yaşanan problemler, sıkıntılar ya da bitirilemeyen işler 'daha bu sene açıldık' bahanesine sığınılarak görmezlikten gelmenin kabul edilemez olduğunu belirtirken, œİlk senesinde herşeyini tamamlamış bir tesis olup, bu bütünlüğümüzü bu ödüller tescillemenin gururu ile yola devam ediyoruz dedi.Dertlioğlu ayrıca başarılarının sihirli ya da gizemli bir kavram olmadığına, fazla büyütülmemesi gerektiğine dikkat çekerken, genel prensiplerin doğru ekipler tarafından, doğru şekilde uygulandığında başarının kendiliğinden geldiğini ve rehavetin en büyük düşmanları olduğunu belirtti.


Geri Dön