30 / 04 / 2024

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...



Gürkayalar Konsept projesi, Gürkayalar İnşaat imzasıyla zmir’in yeni kent merkezlerinden biri olan Kuzey Bölgesinde, Menemen'de hayata geçiriliyor. 4 bin 805 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde yükselen projede, 98 adet 3 oda 1 salon konut tipi bulunuyor. 

Gürkayalar Konsept, her yanı yemyeşil bir yaşamın tam ortasında 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede yer alan 3+1 evlerin büyüklükleri 145 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 

Gürkayalar Konsept te yaşam Temmuz da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, avlular, bahçeler, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kütüphane ve eğlence alanları bulunuyor. Projede güvenlik hizmeti de sunuluyor. 

Proje, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 2 dakika, Yükseliş Koleji'ne ve Ulukent'e 5 dakika, Gelişim Koleji ve İzfen Koleji'ne 8 dakika, Bakırçay Üniversitesi'ne 12 dakika, Çiğli ve Karşıyaka'ya 15 dakika, Bayraklı'ya 20 dakika, Bornova, Foça ve Aliağa'ya 25 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 

Gürkayalar Konsept te yaşam Temmuz da başlıyor! 

Gürkayalar İnşaat Gürkayalar Konsept projesi modern tasarımı ve incelikli mimari detaylarıyla dikkatleri çekiyor. Projede geniş mutfaklı evlere, en iyi iç mimari tasarımlı odalara yer veriliyor. 

Mavi ve yeşili bir arada sunan Gürkayalar Konsept'te aktif açık alan kullanımı ile mahalle kültürü de ön plana çıkarılıyor. 

Yaşamın başladığı Gürkayalar Tema projesinin tam karşısında yükselen proje, İZBAN istasyonlarına da yakın mesafede inşa ediliyor.

GÜRKAYALAR KONSEPT KONUT FİYATLARI

Gürkayalar Konsept projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlerin peşin ödeme yapması gerekiyor. 

Web: https://gurkayalar.com/proje/gurkayalar-konsept/

Tel: 0 232 336 56 82

Eternia'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön