03 / 05 / 2024

Gürmen Grup 150 KİP mağazası açacak!

Gürmen Grup 150 KİP mağazası açacak!

Gürmen Group bünyesinde faaliyet gösteren erkek giyim markası Kip, Ortadoğuda yeni marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu ile marka açılımı yapacak



Gürmen Group bünyesinde faaliyet gösteren erkek giyim markası Kip, Ortadoğuda yeni marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu ile marka açılımı yapacak. Grubun diğer markası olan Ramseyin her zaman ön plana çıktığını belirten Kip Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Kip her zaman Ramseyin alt markası gibi algılanıyordu. Biz de alt marka üst marka diye bir şey yok. Kip de artık atağa geçecek. Kip, 5 yıl sonra 1.5 milyon adet satışla 150 milyon TL ciro yapan bir marka haline gelecek dedi. Bu kapsamda, önümüzdeki 5 yıllık süreçte 125 nokta ve 50 mağazaya sahip Kip markasına 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 50si yurtdışında olmak üzere toplam 150 mağaza açılacak.

İmirzalıoğlu etkisi yaratacak
Marka yüzü olarak Kenan İmirzalıoğlu ile 3 yıllık süre için anlaşma imzaladıklarını belirten Hüseyin Doğan, şunları söyledi: Kenan İmirzalıoğlunun stili tam olarak Kipe uygun. Biz de bu sinerjiyi kullanmaya karar verdik. Özellikle Ortadoğudaki Türk imajı ve Türk dizilerinin de o bölgelerde büyük ilgi görmesi, bölgede büyük etki yaratıp, satışları etkileyecektir. Önümüzdeki dönemde Kenan İmirzalıoğlu imzalı gömlek koleksiyonunu da piyasaya sunacağız.

Made in Turkey ile büyüyoruz
Türkiyenin yakın coğrafyada büyük bir etki yarattığına dikkat çeken Doğan, şöyle devam etti: Eskiden yurtdışına mal gönderirken üzerindeki Made in Turkey etiketini yırtın, kesin diye söyleniyordu. Şimdi ise bir çok coğrafyada aranan bir etiket haline geldi. Gürmen Group olarak bizim satışlarımızda büyük etkisi oldu.

Markalarımızın talibi çok satın alma da yapabiliriz
Gürmen bünyesindeki Ramsey ve Kip ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kip Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Her ikisi de çok güçlü, birbirlerine rakip iki marka. İkisininde yurtdışından bir çok talibi var ama şu anda kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Biz de bundan sonra herhangi bir marka oluşturmak değil, mevcut markalarımızın hatlarını genişletmeyi planlıyoruz. Yurtdışından da önümüzdeki dönemde uygun fırsat olursa satın alma gerçekleştirebiliriz diye konuştu.

Hürriyet


Geri Dön