11 / 05 / 2024

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...



Peki Gürpınar Mavera Villa projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadardan başlıyor? Gürpınar Mavera Villa projesindeki villalar için belirlenen ödeme planı nasıl? Topuzlar Yapı Mavera Villa projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Mavera Villa projesi ile ilgili detaylar...

Topuzlar Yapı Mavera Villa projesinde 6+2 ve 8+2 villalar bulunuyor. Projede yer alan villalarda 400 metrekare bahçe alanı bulunuyor. 

Gürpınar Mavera Villa Ağustos ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Her villaya 2 kapalı otopark imkanı sunulan projede her villada sauna, her villada hamam, her villada jakuzi bulunuyor. Söz konusu projede 7/24 güvenlik de mevcut.

Fiyatların 30 milyon TL'den başladığı Topuzlar Yapı Mavera Villa projesinde teslimlerin Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Kredi de kullanabilen projede ayrıca belirli bir peşinat ödemesi yapıldığında yıl sonuna kadar da vade imkanı sağlanıyor. 

Web: http://www.topuzlaryapi.com/

 

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!


Geri Dön