GYO

GYO şirketinden Milyar TL'lik kira sözleşmesi!

GYO şirketi KAP'a yapılan bildirim ile birlikte 1.256.495.000 Türk Lirası bedelli yeni bir kira sözleşmesi imzalandığını duyurdu. Buna göre o şirket hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Sümerpark AVM'nin yenilendiği ve AVVA Mağazacılık İle 5 senelik kira sözleşmesi imzaladığı kaydedildi. Bu kapsamda Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( PEHOL), portföyünde bulunan Sümerpark AVM'nin renovasyon çalışmalarının sonrasında, AVVA Mağazacılık A.Ş. ile önemli bir kira sözleşmesi imzaladığı ifade etti.

paraajansi.com.tr'de yer alan içeriğe göre, 1 Eylül 2024 tarihinde yeniden açılması planlanan Sümerpark AVM, ziyaretçilerine modern ve yenilenmiş bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlandığı da ifade edildi.

AVVA MAĞAZACILIK İLE 5 SENELİK ANLAŞMA YAPILDI

Sümerpark AVM'nin zemin katındaki G-021 mahal no'lu, 185,55 m² büyüklüğündeki mağaza için AVVA Mağazacılık A.Ş. ile 5 yıllık kira sözleşmesi imzalandığı kaydedildi. Bu anlaşma doğrultusunda, AVM'nin yeniden açılış tarihinden itibaren geçerli olacak. AVVA, mağazasının aylık cirosu üzerinden hesaplanacak kira bedelini aylık olarak Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye ödeyeceği de belirtildi.

SÜMERPARK AVM'NİN DEĞERLEME RAPORU 

19 Aralık 2023 tarihinde KAP'a yapılan açıklamada, Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan gayrimenkul değerleme raporuna göre, Sümerpark AVM'nin toplam 35.836,65 m² kiralanabilir alana sahip olduğu ve bu alanın 1.256.495.000 Türk Lirası (KDV hariç) değerinde olduğu ifade edildi. Değerleme raporu sonucunda bulunan toplam tutar ise 6.505.704,28 TL (KDV hariç) olarak açıklandığı kaydedildi. 

Avrupakent GYO, yılın ilk çeyreğinde 3.5 milyar TL'lik hasılat elde etti! Projelerde son durum ne? 

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 9.2 milyar TL'ye ulaştı!

Halk GYO İFM Halk Ofis Kuleleri'nin yüzde 99'u tamam! Değeri 21 milyar TL'yi aştı! 

VYenikonak ön talep topluyor! Vakıf GYO'dan yeni proje!