28 / 04 / 2024

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.



Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu ve çatı derneği GYODER, Türk gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada tanıtacak. GYODER'in açıklamasına göre önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılım gösterecek. İşte GYODER Genel Sekreteri Dr. Murat BERBEROĞLU tarafından yapılan o açıklama...


Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu ve çatı derneği GYODER olarak, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. “GAYRİMENKULDE GÜÇ BİRLİĞİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE” sloganı ile yurtiçinde başlatmış olduğumuz kampanyanın bir sonraki adımını, yine üyelerimizden aldığımız güçle yurtdışında planladığımız etkinliklerle devam ettireceğiz. Bu kapsamda, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarında hem “Güçlü Türkiye”vurgusunu kuvvetlendirmek, hem de üyelerimizin desteğiyle etkin bir sinerji yakalayarak “Sektörde Güç Birliği” söylemimizin de altını yurtdışında da bir kez daha çizmek istiyoruz.

 

Sadece bu yılına özel Cityscape Dubai-Kuveyt-Cidde fuarlarında GYODER çatısı altında yaklaşık 350 m2’lik bir stand alanında farklı bir konseptle çok daha etkin ve keyifli bir ortamda üye firmalarımız ile birlikte olmayı planlamaktayız. Bu stand alanında yer alacak üyelerimize max.20’şer m2’lik özel alanlar tahsis edilecek olup, üye firmalarımızın projelerinin standart ölçülerde hazırlanmış olan birer masa, masa önü ağırlama sandalyeleri, görsel panosu ve her firmaya ait özel LCD ekranlarda projelerini etkili ve ekonomik tanıtım imkanı sağlanacaktır. Yine ortak kullanımdaki bu stand alanında fuar katılımcısı misafirlerin ve üst düzey misafirlerin ağırlanması için özel bir ağırlama bölümü bulunacak olup, bu bölümde minimum iki hostes görevli olacaktır. Standın bir başka önemli özelliği ise GYODER Bilgi Platformu olacaktır. Bu GYODER Bilgi Platformu'nda 2 sektör uzmanı, konusunda uzman bir avukat, sektör hakkında bilgi sahibi ve yabancı dile hakim iki görevli ve arapça bilen 1 tercüman ve GYODER karşılama ekibi yer alacaktır. Türkiye ve sektöre yatırımı güçlendirecek önemli konularda uzmanlarından kısa bilgilendirmeler verilecektir. Ayrıca stand alanı içinde yabancı yatırımcının ilgisini çekebilecek interaktif sunumlar yapılması da planlarımız arasındadır.

 

Sektörün en önde gelen temsilcileri ile birlikte Türkiye’nin imajına yönelik gayretimizle sektörümüzü layıkıyla temsil etmek üzere, çok faydalı iletişimler kurabileceğinizi düşündüğümüz sadece bu yıla özel yeni konseptin başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. GYODER olarak son dönemde sektörde oluşturduğumuz güç birliğini yurtdışında da göstermek adına planlamış olduğumuz ve şimdiden büyük ilgi gören bu projenin içerisinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız...

 

Saygılarımızla,


Dr. Murat BERBEROĞLU

GYODER Genel Sekreter


Geri Dön