14 / 05 / 2024

cityscape fuarları 2016

cityscape fuarları 2016

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

cityscape fuarları 2016 Haberi

cityscape fuarları 2016

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu ve çatı derneği GYODER, Türk gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada tanıtacak. GYODER'in açıklamasına göre önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılım gösterecek. İşte GYODER Genel Sekreteri Dr. Murat BERBEROĞLU tarafından yapılan o açıklama...


Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu ve çatı derneği GYODER olarak, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. “GAYRİMENKULDE GÜÇ BİRLİĞİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE” sloganı ile yurtiçinde başlatmış olduğumuz kampanyanın bir sonraki adımını, yine üyelerimizden aldığımız güçle yurtdışında planladığımız etkinliklerle devam ettireceğiz. Bu kapsamda, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarında hem “Güçlü Türkiye”vurgusunu kuvvetlendirmek, hem de üyelerimizin desteğiyle etkin bir sinerji yakalayarak “Sektörde Güç Birliği” söylemimizin de altını yurtdışında da bir...