15 / 05 / 2024

HAAZ, Nisan Magis ve Tolix'i bünyesine kattı!

HAAZ, Nisan Magis ve Tolix'i bünyesine kattı!

HAAZ, endüstriyel tasarım ve estetiği birleştiren Tolix ve değişik formalardaki tasarımlarıyla öne çıkan Magis ile ilkbahar ve yaz sezonuna dair aradığınız herşeyi sunuyor



Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri ve yepyeni koleksiyonlarıyla HAAZ, rengarenk ve birbirinden keyifli iç ve dış mekan mobilyalarıyla ilkbahar-yaz sezonuna damgasını vuracak!

İç ve dış mekan markalarına her ay yenisini ekleyen HAAZ, Nisan ayı itibariyle değişik formlar kullanılarak ince bir işçilikle hazırlanan Magis ve endüstriyel ve estetiğin birleştiği Tolix’i bünyesine kattı. 1934 yılından beri MOMA ve Pompidou Center gibi tasarım müzelerinin koleksiyonlarına giren ikonik Fransız sandalye markası Tolix’in kollu ve kolsuz sandalye, bar taburesi ve masa serisi olmak üzere birçok modele sahip, iç ve dış mekan için özel olarak üretilmiş, çok çekici renklerde birçok ürünü bulunuyor.

1976 yılından bu yana aralarında dünyanın en ünlü tasarımcılarından Jasper Morrison, Stefano Giovannoni, Marc Newson, Konstantin Grcic, Ron Arad, Marcel Wanders ve Jamie Hayon’un da bulunduğu isimlerle çalışan Magis’in hem iç hem de dış mekan için ürettiği en yeni koleksiyonlarını HAAZ’da bulmanız mümkün! Değişik formlar kullanılarak, ince bir işçilikle hazırlanan ilkbahar-yaz koleksiyonu, tasarımları kadar uygun fiyatları ile hem özel yaşam alanlarınız hem de mimari projeler için ideal…

Moroso, yeni sezon koleksiyonuyla HAAZ’da göz kamaştırmaya devam ediyor!

Moroso’nun birbirinden canlı ve renkli tasarımları ilkbahar-yaz sezonunda da hayatınıza renk katacak. Moroso için özel tasarlanan, rengarenk sofa ve koltuklar, tasarımın farklı yorumuyla hayat bulan göz alıcı renkleriyle iskemle ve şezlonglar ile HAAZ ilkbahar ve yaz sezonuna hazır!


Geri Dön