02 / 05 / 2024

Hacettepe, tesis projesi hazırlıyor!

Hacettepe, tesis projesi hazırlıyor!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Hacettepe'nin başkanı Turgay Kalemci, Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisinde kurulacak tesisin harita çalışmalarının bittiğini söyledi



Turgay Kalemci, tesisin harita çalışmalarının tamamlandığını, yarın da proje çiziminin büyük olasılıkla biteceğini belirterek, "İlk olarak antrenman sahalarını bitirmeyi hedefliyoruz. 5 tane antrenman sahası yapmayı planlıyoruz, ancak bunu mühendislerle değerlendirmemiz gerek. Çünkü arazi yapısının buna imkan tanıması önemli"
dedi.

Tesiste antrenman sahalarının dışında kulüp binası, alt yapı binaları ve insanların zaman geçirebileceği sosyal mekanların olacağını kaydeden Kalemci, "Başlangıç olarak sahalara ağırlık verilecek. Antrenman sahalarını 1 yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz. Daha sonra az masraflı ve acil yapılması gereken binaların inşaatına başlanacak. Maddi imkanlar elverdikçe tesisin yapımını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan sözleşme süresinin sonuna kadar bitirmek istiyoruz"
diye konuştu.

Kalemci, Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Hacettepe'nin bu sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkması durumunda ise bütün güçlerini tesis yapımına önlendireceklerini ve tesisi hemen bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
AA


Geri Dön