02 / 05 / 2024

Hacettepe Üniversitesi'nin Beytepe ihalesi 14 Nisan'da!

Hacettepe Üniversitesi'nin Beytepe ihalesi 14 Nisan'da!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nde ek fakülte binaları, sosyal alanlar, yurt ve yeni binalarla birlikte tadilat işleri ihalesi 14 Nisan 2015 tarihine ertelendi. İhalelerin toplam bedeli 602 milyon 626 bin 200 TL olarak belirlendi.



Hacettepe Üniversitesi, Beytepe Yerleşkesi'de ek bina yapımı ve tadilat işleri için arsa karşılığında inşaat yaptıracak. İnşaatın ihaleleri 14 Nisan 2015 Salı günü düzenlenecek.


3 ayrı ihaleyle satışa sunulacak Beytepe Yerleşkesi'ndeki Fizik Mühendisliğine F8,F9 ve F10 Blok Yeni Bina, Spor Merkezi,  Hemşirelik Fakültesinin, Sağlık Bilimleri Fakültesinin, Öğrenci ve Personel Yemek Salonu ile Anfi Tesis Edilmesi İçin E-Bloğa Çelik Konstrüksiyon Kat Çıkılması ve Mutfak Tadilatı, Sıhhiye Yerleşkesi İç Hastalıkları Binası Tadilatı, Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi Yapılması, HÜGAM Binası, Yapı İşleri ve İdari Mali İşler D. Bşk.lıklarına Bina,  Üstün Yetenekliler Okulu, Spor Bilimleri Fakültesi Binaları Tadilatları ve Ek Bina, Çok Katlı Otopark, Diş Hekimliği Fakültesi,  Açık Amfinin Kapatılması, Mutfak ve Sosyal Alan, Kız ve Öğrenci Yurtları (A, B, C, D ve E Bloklar) Tadilatı, Sıhhiye Yerleşkesi Diş Hekimliğine Ek Binası, Eğitim Fakültesi Binası, Yabancı Diller Yüksek Okulu Ek Bina Yapılması ve Eski Binanın Tadilatı yapılacak.


Beytepe Yerleşkesi'de ek bina yapımı ve tadilat işleri için 3 ayrı ihale ilanı yayımlandı. İşte ilanların tam metinleri:


İhale 1: tıklayın


İhale 2: tıklayın


İhale 3: tıklayın



Geri Dön