28 / 04 / 2024

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.



Bu sene hacca gitmek isteyenlere müjdeli haberi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş verdi. Erbaş, 2023 senesi için uygulanacak hac kontenjanını açıkladı.

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Suudi Arabistan’da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 hac kontenjanlarıyla ilgili açıklama yaptı. Erbaş, hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldüğünü belirterek, 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayının kutsal topraklarda ağırlanacağını söyledi. .

Hacı adaylarının merakla beklediği sorunun yanıtı geldi. Buna göre, bu yıl hac için salgın öncesi dönem olan 2019’daki kontenjanlar uygulanacak.

Konuyla ilgili bir duyuru yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayının kutsal topraklarda ağırlanacağını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön