29 / 04 / 2024

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.



Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a. Kanunların seyahat acenteleri için tanıdığı bütün faaliyetlerde bulunmak, T.C. tebaalı ve yabancı tebaalı turistlere Türkiye dahilinde ve haricinde gezi, ulaştırma, konaklama, spor, eğlence, bilgi edinme, hizmetlerini kendi organize edebileceği gibi taşören da kullanabilir. b. Yukarıda belirtilen hususlarda seminer, sempozyum, fuar konferans vb. organizasyonlar düzenleyebilir veya katılımcı olarak katılabilir. c. Bütün bu faaliyetleri ilgili konularda yurtiçi veya yurtdışı tüzel kişi ve gerçek kişilere danışmanlık hizmeti verebilir. d. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, camping, tatil köyü, oyun ve eğlence salonları, turistik tesisleri ve müştemilatının alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, bu tesisler ile ilgili her türlü organizasyonun tesisi, idamesi ve işletilmesini yapabilir.  e. Faaliyetlerine uygun olarak her türlü tesis, teçhizat, vasıta, araç satın alabilir, satabilir, kiraya verebilir. f. Şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde veya yurt dışında karayolu, deniz yolu, havayolu ile yük ve insan taşımacılığı kendisi yapabileceği gibi üçüncü kişi ve kurumlara taşore edebilir. Şirket yukarıda sayılan iştigal mevzuu ile alakalı olarak aşağıda sayılan işleri de yapabilir; g. Şirket ihracat, ithalat, toptan ve perakende dahili ticaret yapabilir.  h. Kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir veya mevcut işletmeleri devralabilir. i. Bayilik, acentelik, taşeronluk, distribütörlük, komisyonculuk ve mümessillik anlaşmaları yapabilir, her türlü fason işleri yaptırabilir, taahhütlere girebilir. j. Şirketin iktisadi maksat ve konusunun gerektirdiği bilcümle ticari ve sair muameleleri yapabilir. k Şirketin maksat ve mevzuu ile alakalı faaliyetleri için ticaret ünvanlarını ve benzeri gayri maddi ve maddi hakları iktisap eder, kullanır, satar, devreder, kiralar ve kiraya verebilir. l. Maksat ve mevzuu ile ilgili gerek yurt içi gerekse yurt dışında ihalelere girebilir. m. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. n. Şirket gayri menkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. o. Şirket yukarda yazılı olanlar dışında  yararlı ve gerek görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile   girebilir.



Geri Dön