15 / 05 / 2024

Hüseyin Faruk Hızal

Hüseyin Faruk Hızal

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Hızal tarafından kuruldu. 

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

1986 yılında Semra Özal, Hüseyin Avni Paşa Köşkü'ne talip olmuş!

1986 yılında Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Başkanı Semra Özal, Suadiye'deki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nü kiralamak istemiş. Kadıköy Belediyesi, köşkün aylığını 2 bin liradan 20 yıl süreyle vakfa kiralamayı uygun görmüş.

Binalar gösterişli değil güvenli olmalı!

Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığını hatırlatarak yetkilileri uyardı.

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Gülümser Hızal kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal kimdir? Gülümser Hızal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülümser Hızal, ne zamandan beri Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı olarak çalışıyor?

Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi, Berke Hızal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tuğrul Sokak, No:4'te kuruldu.

Rıza Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşüm özel sektör olmadan başarılamaz!

2 yıldır kentsel dönüşüm sürecinde istenen hedeflere ulaşmada özel sektörün yeterince aktif olamadığını belirten Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bu nedenle emsal karmaşasının çözülmesi gerektiğini söyledi.

Hüseyin Sözlü: Ceyhan’da 50 yıl su sorunu yaşanmayacak!

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’daki su probleminin geçen eylül ayında tamamlanan proje ile tamamen çözüldüğünü ifade etti...

Hüseyin Tanrıverdi: Gördes'teki konut talebini karşılayacağız!

Hüseyin Tanrıverdi, Gördes'te 172 aileyi TOKİ ile ev sahibi yaptıklarını; bin 700 başvurunun daha bulunduğu ilçe için 30 Mart'tan sonraki ilk işlerinin bu talebi karşılamak olduğunu söyledi.

Tarihi Hüseyin Ağa Camii açıldı!

Restorasyonu tamamlanan İstiklal Caddesi'ndeki Ağa Camii, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı bir törenle dualar okunarak açıldı. Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyonunun tamamlanması 2 yıl sürdü.

Hüseyin Sözlü: Kentsel dönüşüm yapmak cesaret ister!

“Kentsel dönüşüm yapmak Cesaret ister” diyen MHP Büyükşehir belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, “Adana’mızın müteahhitleriyle büyük ortaklıklar kurarak Adana’ya ışık saçacağız, gücünü göstererek nam salacağız." dedi...

Hüseyin Faruk Hızal Haberi

Hüseyin Faruk Hızal

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a.  Kanunların seyahat acenteleri için tanıdığı bütün faaliyetlerde bulunmak, T.C. tebaalı ve yabancı tebaalı turistlere Türkiye dahilinde ve haricinde gezi, ulaştırma, konaklama, spor, eğlence, bilgi edinme, hizmetlerini kendi organize edebileceği gibi taşören da kullanabilir. b. Yukarıda belirtilen hususlarda seminer, sempozyum, fuar konferans vb. organizasyonlar düzenleyebilir veya katılımcı olarak katılabilir. c. Bütün bu faaliyetleri ilgili konularda yurtiçi veya yurtdışı tüzel kişi ve gerçek kişilere danışmanlık hizmeti verebilir. d. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, camping, tatil köyü, oyun ve eğlence salonları,...