30 / 04 / 2024

Hadise, Bebek'ten 10 milyon liralık daire alıyor!

Hadise, Bebek'ten 10 milyon liralık daire alıyor!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden büyük korku atlatan Hadise, daha korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınıyor.



Bundan iki sene önce takıntılı bir hayranı evine girmeye çalışırken yakalanan Hadise milyonluk önlem aldı. Güvenlik tarafından polise teslim edilen hayranı yüzünden tedirgin olan Hadise'nin sapık korkusuyla İstinye'den taşınıp Rumelihisarı'ndaki 600 bin dolarlık dairesine geçtiği konuşuluyordu.

Takvim gazetesinden Aydın Hamza'nın haberine göre; Boğaz manzaralı dairede tek başına kalan 33 yaşındaki popçu, yol üzerindeki evin güvenliğini yeterli bulmadığı için adres değişikliğine gidiyor.

Hadise, Bebek ten 10 milyon liralık daire alıyor!

Şarkıcı, bunun için de rotasını iddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in de bir müddet yaşadığı Bebek'teki Ayşe Sultan Korusu'na çevirdi. Yaşadığı sapık dehşetinden sonra yakın koruma tutan Hadise, konuşulanlara göre de Ayşe Sultan Korusu'nda yer alan 250 metrekarelik 4 oda bir salon bir evi gözüne kestirdi.

10 milyon TL'lik manzaralı daireye hayran kalan popçu, evi satın almak için kolları sıvadı.

Hadise, Bebek ten 10 milyon liralık daire alıyor!

KREDİ Mİ ÇEKİYOR?

Özel güvenlik görevlileri ve kameralarıyla 24 saat izlene koru içindeki lüks daireye bayılan Hadise, satış işlemleri için de düğmeye bastı.

Geçen günlerde bir bankadan çıkarken görüntülenen şarkıcının kredi başvurusu yaptığı da konuşulanlar arasında…


Geri Dön