17 / 05 / 2024

Hadise, sevgilisinin Astoria Residence'daki evine taşındı

Hadise, sevgilisinin Astoria Residence'daki evine taşındı

Hadise, Eurovision şarkısı Düm Tek Tek'in bestecisi Sinan Akçıl'ın Kempinski Astoria Residence'daki evinde birlikte yaşamaya başladı



Eurovision bitti, aşk tam gaz devam ediyor. Hadise ile Düm Tek Tek şarkısının bestecisi Sinan Akçıl'ın aşkı Eurovision için birlikte çalıştıkları dönemde başladı. Güzel şarkıcının yazdığı sözlere iyi bir müzik yapmak için gece gündüz birlikte çalışan ikilinin ilişkisi, zaman içinde aşka dönüştü. Sinan Akçıl, o günlerde aşk iddialarına "Şu anda dikkatimizi Eurovision'a yönlendirdik. Yarışmadan sonra konuşuruz" diye cevaplamıştı.

Aşıklar evlilik yolunda mı?

Moskova'daki yarışmada dördüncü sırada kalan Hadise'yle sevgilisi Sinan Akçıl, Türkiye'ye dönüşte aşklarını bir adım daha ileri götürdü. Hadise, geçtiğimiz günlerde Akçıl'ın, Kempinski Astoria Residence'taki evine taşındı. İkilinin dostları bugüne kadar aralarında İzel'in de bulunduğu bir çok güzelle aşk yaşayan Sinan Akçıl'ın, Hadise ile ilişkisini çok ciddiye aldığını söylüyor.

Ünlülerle komşu oldular

Hadise ile Sinan Akçıl'ın birlikte yaşamaya başladığı Kempinski Astoria Residence'ta, Mehmet Ali Erbil-Tuğba Erbil, Mustafa Sandal-Emina Türkcan, Seda Sayan-Onur Şan, Tansu Çiller-Özer Çiller ve Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler oturuyor.

Mehmet Çalışkan-Gazete Habertürk


Geri Dön