03 / 05 / 2024

Hafele çözümleri ile banyolar fonksiyon kazanıyor

Hafele çözümleri ile banyolar fonksiyon kazanıyor

Hafele, ileri teknolojisiyle sıra dışı banyolar yaratıyor



Hafele'nin raf sistemi, çok fonksiyonlu sütun gibi alan kazandıran depolama çözümleri ve tamamlayıcılarıyla günün önemli bir bölümünün geçtiği banyolar değişime uğruyor, bir yaşam alanına dönüşüyor

Hafele, ileri teknolojisiyle sıra dışı banyolar yaratıyor. Günün önemli bölümünün geçtiği banyolar, Hafele'nin işlevli ürünleri, alan kazandıran depolama çözümleri ve tamamlayıcılarıyla birer yaşam alanına dönüşüyor.

Çok fonksiyonlu sütunlar
Tek ürün seti üzerinde pek çok aksesuarla tüm ihtiyaçlara çözüm getiren Hafelefonksiyonel sütunlar banyolarda yerden tasarruf sağlıyor. Diş fırçası bardakları, havluluk çeşitleri, saç kurutma makinesi askılığı, kağıt mendil askısı ve büyüteçli ayna gibi aparatlar tek sütun üzerinde estetikle işlevselliği birleştiriyor. Çok fonksiyonlu sütun hem duvara hem yere monte ediliyor.

Yerden kazandıran raf sistemi
Bir tarafı ayna, diğer tarafı bölümlemelerden oluşan raf sistemi, üstten duvara, alttan yere monte ediliyor. Her biri 5 kg ağırlık taşıyabilen, çelik kenarlı, cam zeminli beş raftan oluşan sistemle banyoda ihtiyaç duyulan malzemeler kolayca düzenleniyor.

Afrodite ile "sıra dışı" banyolar
Banyo dekorasyonunda klişeden uzak bir tarz yakalamanın yollarından biri de, porselen ve pirincin şaşmaz uyumunu bir araya getiren Afrodite serisi ile tanışmak. Afrodite banyo serisinin sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, tuvalet kağıtlığı, havluluk, tuvalet fırçası, ayaklı WC seti, ayna ve cam raf gibi aksesuarları banyolara sıra dışı bir görünüm kazandırıyor. Üstelik her aksesuar duvara vidalanarak kolayca uygulanıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön