29 / 09 / 2024

Hakmar yılı 120 mağaza ile kapatacak!

Hakmar yılı 120 mağaza ile kapatacak!

Hakmar Genel Müdürü Adem Doruk, şu an itibariyle 97 mağazaları bulunduğunu, hedeflerinin de yıl sonuna kadar 120’ye ulaşacak şubelerinde ürünlerini en uygun fiyatla sunmak olduğunu söyledi




Perakende sektörünün önemli markalarından olmayı hedefleyen Hakmar, 2007’deki ilk mağazanın ardından kısa sürede 97 şubeye ulaştı. Kuruluşunun üçüncü yılı olan 2010 yılını 120 mağazayla kapatmayı hedeflediklerini belirten Hakmar Genel Müdürü Adem Doruk, 700 personelle hizmet verdiklerini, Hakmar Ekspres Discount Marketleri olarak insan kaynağına büyük önem verdiklerini söyledi. Doruk, “Olmazsa olmaz prensiplerimiz var. Basit ve kolay bir sunumla müşteriye en yakın noktalarda, günlük piyasa hareketlerini titizlikle takip edip gereksiz maliyetten kaçınarak ürünlerimizi en uygun fiyatla sunmak” dedi.

100 TL’YE EN ÇOK ALIŞVERİŞ

Tüketicinin kolay ulaşacağı noktalarda hizmet verdiklerini söyleyen Doruk, “Bir insan alışverişe çıktığında 100 lirası varsa, bu parayla yapabileceği en çok alışverişi yapmasını sağlamalıyız. Ürünü tüketiciye en ucuza nasıl sunacağımızın peşindeyiz. Bunun için bünyemizde ölçme, değerlendirme birimi oluşturduk. Prensip olarak maliyetlerin üzerine işletme giderlerini koyduktan sonra çok cüzi bir kârla ürünlerimizi halkımıza ulaştırıyoruz. 900’ü bulan ürün yelpazemizin 159’u marketimizin markasına ait ürünlerden oluşuyor” diye konuştu.

‘Üreticiden direkt alıp daha ucuz satıyoruz’

Tek elden ve direkt üreticiyle muhatap olduklarını, bunların yanında yüzde 30’ları bulan marka maliyetlerinin düşürülmesi sayesinde en ucuz ve sağlıklı ürünü sunmaya çalıştıklarını söyleyen Hakmar Genel Müdürü Adem Doruk, “Diğer diskount marketlerin artılarını alıp geliştiriyoruz” dedi. Çalışanlarına da teşekkür eden Adem Doruk, “Her geçen gün büyümemizde müşterilerimizin ve çalışanlarımızın rolü çok büyük. Şirketimizi kendi şirketi gibi görüp canı gönülden çalışıyorlar. Emekleriyle şirketimizi bu noktalara taşıyan çalışanlarımıza ve bizi tercih eden müşterilerimize minnettarız” dedi.

GEREKSİZ MALİYETTEN KAÇIYORUZ

Hakmar Ekspres Discount Marketleri Genel Müdürü Adem Doruk, gerek ürün temini gerek mağaza düzeninde gereksiz maliyetten kaçınarak fiyatı ucuz tuttuklarını söyledi.
Türkiye


Geri Dön