17 / 05 / 2024

Hala kurbanlık almayanlar bu fırsatı kaçırmayın! 10 taksitle 4.990 TL'ye ucuz kurbanlık alın!

Hala kurbanlık almayanlar bu fırsatı kaçırmayın! 10 taksitle 4.990 TL'ye ucuz kurbanlık alın!

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık almayan vatandaşlar, uygun fiyatlı kurbanlıkları araştırıyor. İşte uygun fiyatlı kurbanlıklar!



Kurban Bayramı hızla yaklaşırken, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, 2023 yılında güncel olan kurbanlık fiyatlarını merakla sorgulamaya başladı. Ülkenin önde gelen dev market zincirlerinde kurbanlık satılacağı bilgisi geçtiğimiz ayda verilmişti. Kurban Bayram öncesinde de bu marketlerde kurbanlık fiyatları açıkladı ve bu bilgiler ülkenin dört bir yanındaki insanlar tarafından bu fiyat listelerine ulaşılıyor ve herkesin kesesine uygun olan kurbanlıklar seçilip satın alınıyor.

UYGUN FİYATLI KURBANLIKLAR!

Türkiye genelinde bulunan büyük market zincirleri, tüm illerde ve ilçelerin şubelerinde uygun fiyatlı kurbanlıklar satışa çıktı. Bilhassa pek çok kişinin tercih ettiği market zinciri, 10 taksit olanağı ile yalnızca 4.990 TL vererek 16 kilogramlık bir koç kurbanlık satışa sunuyor. Bu avantajlı fiyat ise, vatandaşların gündeminde yer alıyor. A101, Migros, CarrefourSA gibi en bilinen marketler, kurbanlık fiyat listelerini yayınladılar ve müşterilerine geniş bir fiyat yelpazesi sunuyorlar. Farklı kilo ve cinslere sahip kurbanlıklar, herkesin bütçesine ve tercihlerine uygun olarak belirlendi.

Bu marketlerin kurbanlık fiyat listeleri, müşterilere uygun fiyatlar ile kaliteli kurbanlık seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Vatandaşlar, bu listeleri inceleyip, ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun kurbanlık seçeneğini görüp kolaylıkla seçebilirler. Kurban Bayramı'na sayılı bir zaman kala, marketlerdeki bu kurbanlık fiyatları, vatandaşların planlamalarını yapmalarına ve bayram hazırlıklarını bitirmelerine yardımcı oluyor. Herkes, bu güvenilir market zincirlerinde uygun fiyatlı ve kaliteli kurbanlıkları bulabilecekleri için memnuniyetle beklemeye başladı. Bu bilgilerle birlikte, vatandaşlar Kurban Bayramı'na hazırlanırken, uygun fiyatlı kurbanlık seçeneklerinden yararlanabilir ve sevdikleri ile beraber mutlu bir bayram geçirebilirler. İşte dev market zincirlerinin yayınlamış olduğu güncel kurbanlık fiyatları…

A101 MARKETLERİNDE SATILAN KURBANLIK FİYATLARI

Kurbanlık Karaman Koç; Yaklaşık 16-19 KG: 6.590 TL

Kurbanlık Büyükbaş 1/7 hisse: 8.590 TL

Kurbanlık Bağış Büyükbaş 1/7 Hisse Yaklaşık 20-23 KG: 8.590 TL

MİGROS MARKETLERDE SATILAN KURBANLIK FİYATLARI

Koç Karaman:5.990 TL

Koç Karaman: Yaklaşık 12-16 KG (Bağış Kurban):4.990 TL

Büyükbaş 1/7 hisse Yaklaşık 23-27 KG- Kemiksiz Hisse:10.990 TL

Koç Kıvırcık(Bağış Kurban): 5.990 TL

CARREFOUR MARKETLERİNDE SATILAN GÜNCEL KURBANLIK FİYATLARI

Bu sene kurban fiyatlarında sakatat dahil;

Kıvırcık Koç Kurban Paketi; 5.950 TL

16-19 KG; Kıvırcık Koç Kurban; 6.950 TL

20-23 KG: Büyükbaş 1/7 hisse Yaklaşık 23-27 KG- Kemiksiz Hisse: 9.490 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön