05 / 05 / 2024

Halfeti Semt Pazarı açılış için gün sayıyor!

Halfeti Semt Pazarı açılış için gün sayıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede başlatılan semt pazarları çalışmaları kapsamında Halfeti'de büyük ölçüde yol kat eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Semt pazarını ilerleyen günlerde hizmete açmayı planlıyor.




Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını sürdürerek vatandaşlara yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'de 43 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuyor.


Bulunduğu konum ile Halfeti'nin gözde sosyal yaşam alanı olacak olan modern yeşil alanda; çocuk oyun alanları, kamelyalar, seyir tepeleri oturma birimleri ve yeşil alanlar mevcut olacak.


İlçelerin yaşam kalitesini yükseltecek olan vizyonel projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bölgede çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda zemin düzleştirme ve çevre düzenlemelerine başlayan ekipler, 2017'e kadar modern yaşam alanını hizmete açacak.


SEMT PAZARI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HİZMETE AÇILACAK


Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede başlatılan semt pazarları çalışmaları kapsamında Halfeti'de büyük ölçüde yol kat eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Semt pazarını ilerleyen günlerde hizmete açmayı planlıyor.


Vatandaşların nezih bir ortamda alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak semt pazarı ile Halfetililerin güzel bir ortamda alışveriş yapmaları sağlanacak.


MEZARLIKLAR YENİLENİYOR


Halfeti Mezarlığında bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin en büyük mezarlığını daha düzenli bir hale getiriyor.


Kabristan ziyaretlerini gerçekleştirecek vatandaşların manevi bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmesi için eskimiş kabristan duvarları, yeşillendirme, çiçeklendirme, çeşmeler ve yeni mezar alanları düzenleniyor.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön