27 / 04 / 2024

Haliç Japon Evler fiyat!

Haliç Japon Evler fiyat!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Haliç

Haliç Japon Evler fiyatları metrekare bazında 6 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Kılıç İnşaat' ın Haliç Japon Evler projesinde konut teslimlerinin bir yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor...




Japon Evler projesi,  Kılıç İnşaat  tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Haliç Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Haliç Japon Evler fiyatları metrekare bazında 6 bin TL' den başlangıç gösteriyor. 


Haliç Japon Evler projesi toplamda 6 kattan meydana gelen tek blok halinde yükseliyor. Arsa alanı 600 metrekare olarak belirlenen Haliç Japon Evler satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Haliç Japon Evler fiyat!


Haliç Japon Evler fiyat!


Haliç Japon Evler fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor ve 7 bin 700 liraya kadar yükseliyor.


Haliç Japon Evler ödeme planına göre  kısa süreli vadelendirme yapılıyor. Taksitler en fazla 3 ya da 4 ay olarak belirleniyor.  Japon Evler Haliç  teslim tarihi ise 1 sene sonrası olarak planlanıyor. 


Haliç Japon Evler iletişim!

Telefon: 0212 255 65 58 – 59

Web Adresi: www.japonevlerhalic.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön