02 / 05 / 2024

Haliç Rezidans satılık daire!

Haliç Rezidans satılık daire!

Firma: Krg İnşaat

Proje: Haliç Rezidans

KRG İnşaat tarafından hayata geçirilen Haliç Rezidans satılık daire fiyatları minimum 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor...





İstanbul'un Haliç bölgesinde yükselen  Haliç Rezidans  projesi  Krg İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi. 80 adet daireden meydana gelen Haliç Rezidans projesi  10 katlı tek blok olarak tasarlanmış durumda. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Haliç Rezidans satılık daire bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. İçerisindeki dairelerin 10 adedinin kat bahçesine sahip olduğu Haliç Rezidans satılık daire fiyatları şöyle: 


Haliç Rezidans satılık daire fiyatları: 


Haliç Rezidans satılık daire fiyatları minimum 170 bin TL'den başlangıç gösterirken maksimum 550 bin TL'ye kadar yükseliyor. Haliç Rezidans satılık daire bilgileri ile ilgili detaylı bilgi edinmek için 212 627 44 14 numaralı telefondan projeye ulaşabilirsiniz. 


Haliç Rezidans ödeme: 


Haliç Rezidans projesinde banka kredisi kapsamında sunulan vadelendirmeler ile daire sahibi olmak mümkün. 


Haliç Rezidans ne zaman teslim? 


Haliç Rezidans projesinin dairelerinin 1,5 yıl içinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Maslak'a 15 dakika, Taksim'e 10 dakika,  Şişli'ye 5 dakika uzaklıkta konumlandırılan Haliç Rezidans projesinin içerisinde yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center ve kapalı otopark gibi imkanlar mevcut. 


Haliç Rezidans nerede? 


Haliç Rezidans adres : Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul


Haliç Rezidans iletişim: 

Telefon: +90 212 627 44 14

Web adresi: halicrezidans.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön