11 / 05 / 2024

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...



Halk GYO Karaköy binası, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Müeyyetzade Mahallesi, 102 ada 3 parselde konumlanıyor. 'Eklentileri olan banka' niteliğindeki gayrimenkul, bodrum kat, zemin kat ve 1'inci ile 2'nci asma kattan oluşuyor. Zemin kat ve bodrum kat 500 metrekare, asma katlar ise 460 metrekare büyüklüğe sahip. 

Halk GYO Karaköy binasının toplam alanı 1.920 metrekare olarak açıklandı. Gayrimenkulün, Bodrum katında; müşteri-banka kasa daireleri, arşiv, bekleme yeri, koridor, wc-lavabo, kalorifer dairesi ve kömürlük hacimleri bulunuyor. 

Zemin katında; han ve banka girişleri, banka holü, banka servisleri ve müdür odası hacimleri yer alıyor. 1.asma katında; 6 oda, galeri boşluğu, 2 wc-lavabo ve 2 servis alanı hacimleri bulunuyor. 2.asma katında ise; toplantı odası, ofis, müdür odası, 7 oda, 1 servis alanı ve wc-lavabo yer alıyor. 

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk GYO Karaköy binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 200 milyon Türk Lirası; KDV dahil toplam yasal satış değeri ise 236 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. Gayrimenkulün kira değeri ise 383 bin lira şeklinde açıklandı. 

Halk GYO gayrimenkullerine ilişkin 2022 yıl sonu raporlarını peş peşe yayınlıyor. Geçtiğimiz günlerde Salıpazarı Otel Binası, Levent Otel Binası ile Gayrettepe Binasının 2022 yılsonu değerleme raporları yayınlanmıştı.

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Karaköy Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

Halk GYO  Ankara  Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

 


Geri Dön