29 / 04 / 2024

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  Konak 1 binası 2020 yılsonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin "olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" 8.maddesi kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 18.12.2020 tarih ve BİAŞ-2-5129 sayılı yazısına istinaden;  payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin "olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" 8.maddesi kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 18.12.2020 tarih ve BİAŞ-2-5129 sayılı yazısına istinaden; Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususunu kamuoyuna bildiririz.


Geri Dön