15 / 05 / 2024

Halk GYO olağandışı fiyat açıklaması

Halk GYO olağandışı fiyat açıklaması

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Halk GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Yapı Kredi Koray GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum yok...

İdealist GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış herhangi bir özel bir durum yok...

Halk GYO olağandışı fiyat açıklaması Haberi

Halk GYO olağandışı fiyat açıklaması

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Konak 1 binası 2020 yılsonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin "olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" 8.maddesi kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 18.12.2020 tarih ve BİAŞ-2-5129 sayılı yazısına istinaden;  payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin "olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" 8.maddesi kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 18.12.2020 tarih ve BİAŞ-2-5129 sayılı yazısına istinaden; Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususunu kamuoyuna...