28 / 04 / 2024

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni şirket kuruluşunun tescili hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermek üzere 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildi. 

Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu. 15 Aralık 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermek üzere 15.000.000.-TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kurulmuş olup 15.12.2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.

Halk GYO yeni şirket kurdu! 


Geri Dön