27 / 04 / 2024

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurusu onaylandı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvuru onaylandı. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için    Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurumuz, Bakanlığın 18.03.2021- 00062422069  tarih ve sayılı yazısı ile onaylanmıştır. 

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön