27 / 04 / 2024

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değiştirildi!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değiştirildi!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin Sermaye ve Paylar başlıklı 7. maddesi değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 13 Ekim 2020 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde tescillendi.



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket esas sözleşmesi hakkında hakkında açıklama yaptı. 

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7. maddesi değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 13 Ekim 2020 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edildi. Son değişikliği içeren yürürlükteki Esas Sözleşmesi yayınlandı. MERSİS'ten kaynaklanan nedenlerle ilan edilen metinde madde numarası 6 olarak görünüyor. Düzeltme için gerekli  işlemler yapılacak. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Esas Sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7. maddesi değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 13 Ekim 2020 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilmiştir. Son değişikliği içeren yürürlükteki Esas Sözleşmemiz ekte sunulmaktadır.

MERSİS'ten kaynaklanan nedenlerle ilan edilen metinde madde numarası 6 olarak görünmektedir. Düzeltme için gerekli  işlemler yapılacaktır.

TSKB GYO Esas Sözleşmesi için tıklayın


Geri Dön