29 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim?

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde metrekare birim satış fiyatı 3 bin 200 liradan başlayarak değişiyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığıyla hayata geçirilen  Tema İstanbul  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.


Halkalı Tema İstanbul projesi içerisinde AVM, konut, ofis ve eğlence alanları bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul projesi 1,5 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde 3 bin 610 adet konut mevcut.


Tema İstanbul Halkalı projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Halkalı Tema İstanbul tanıtım ofisi ile 0212 970 00 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim?


Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı olarak yanıt veriliyor. Halkalı Tema İstanbul projesinde konutların metrekare satış fiyatı 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriliyor. Halkalı Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde voleybol sahası, basketbol sahası, fitness merkezi, sauna, buhar odası, meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, tenis kortu, alışveriş alanları, kapalı otopark, cafe ve restoranlar yer alıyor.


Halkalı Tema İstanbul iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön