27 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi!

Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi 2016 yılı olarak belirtiliyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle yükselen  Tema İstanbul  projesi içerisinde konut, ofis, eğlence ve AVM alanları yer alıyor. Tema İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da inşa ediliyor.


Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi bilgisinden önce Halkalı Tema İstanbul Evleri'nden bahsedelim. Halkalı Tema İstanbul Evleri projesinde 3 bin 610 adet daire bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul'da Tema Mall AVM, Tema World, Tema Plaza alanları yer alıyor.


Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler tasarlandı.



Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi!


Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi ne zaman sorusuna 2016 yılı olarak cevap veriliyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde fitness merkezi, meydanlar, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Halkalı Tema İstanbul projesine Tema Mall AVM alanında yeme içme ve alışveriş alanları yer alıyor. Halkalı Tema World projesinde ise Bir Eski İstanbul, Ortadoğu, Uzakdoğu konpseptleriyle hazırlanan eğlence alanları bulunuyor.



Halkalı Tema İstanbul Evleri nerede?

Halkalı Tema İstanbul Evleri adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul



Halkalı Tema İstanbul Evleri iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön