28 / 04 / 2024

Terrace Tema Park teslim tarihi!

Terrace Tema Park teslim tarihi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema Park teslim tarihi ile ilgili bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz. İstanbul'un gelişen semtlerinden olan Halkalı'da hayata geçirilen proje, İnanlar İnşaat imzası ile 2 blok olarak yükseliyor...



İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Halkalı'da  İnanlar İnşaat  tarafından inşa edilen  Terrace Tema  Park Projesi 30 ve 40 katlı 2 blok olarak planlandı. Projede toplam konut sayısı 416 adet.


Terrace Tema Park teslim tarihi bilgilerinden projenin genel bilgileri şöyle; 26 bin 500 metrekarelik arsa büyüklüğüne sahip olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor.


Toplam tavan yüksekliği 3.40 metre olan İnanlar Terrace Tema'nın ortak alanları arasında; spor sahaları, fitness salonu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanları, tenis kortu, sauna, masa tenisi ve yüzme havuzu gibi olanaklar yer alıyor. 


Terrace Tema Park teslim tarihi


Terrace Tema Park teslim tarihi 2014 yılının Şubat ayı olarak belirlendi. Daire büyüklükleri 90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Halkalı'da yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


 Terrace Tema Park teslim tarihi!


İnanlar Terrace Tema nerede?


 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema satış ofisi: (0212) 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön