Kent Haberleri

Halkbank da devreye girdi! Sürpriz para ödemesi yapılacak herkesin haberi olmalı

Halkbank da promosyon furyasına katıldı. Halbank tarafından vatandaşlara yönelik önemli bir hediye kampanyası başlatıldı. Promosyon furyasına son olarak katılan banka ise Halkbank oldu

Gerek kamu bankaları gerekse de özel bankalar tarafından vatandaşlara yönelik promosyon veriliyor. Promosyon furyasına son olarak katılan banka ise Halkbank oldu. Halkbankası sürpriz bir rakamla vatandaşların karşısına çıktı. 
 

Halkbank kart sahiplerini yakından ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımladı. Bu duyuruda yeni kampanya detayları paylaşıldı. Halkbank kart sahipleri yeni yılda 3404’e kısa mesaj göndererek toplamda 400 TL hediye Paraf Para kazanabileceği ifade edilirken banka tarafından yapılan duyuruda ‘Yeni yıla özel 400 TL’ye varan parafpara” başlığı altında ödüller paylaşıldı. 

1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 300 TL’den sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130, toplam 400 TL ParafPara indirim verileceği belirtilen banka duyurusunda yararlanmak için YENİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna basmak gerektiği aktarıldı.

 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılan SMS’i bankada kayıtlı cep telefonı numarasından öğrenebilirsiniz.

Telefonlar üzerinden gönderilen mesajlar için herhangi bir ücret talebi olmadan başvuru yapmak ücretsizdir.