Kent Haberleri

Halkbank kartı olanlar hemen baksın! Çok önemli bir son dakika açıklaması geldi! Ay sonuna kadar vaktiniz var!

Halkbank, Paraf üzerinden son dakika açıklamasını yaptı. 28 Şubat 2023'e kadar siz de başvurun, anında yararlanın! Tam 600 TL ParafPara kazanacaksınız. İşte ayrıntılar... Paraf Ticari kartınız varsa acele edin

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbank, flaş bir açıklama yaptı. Paraf Ticari kartınız varsa acele edin. Paraf üzerinden duyurusu yapılan kampanyaya göre 600 TL kazanacaksınız. Hemen başvurun sizde o fırsattan anında yararlanın. 

Halkbank kartı olanlar hemen baksın! Çok önemli bir son dakika açıklaması geldi! Ay sonuna kadar vaktiniz var! İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre; kampanyanın adı "Paraf Ticari ile beyaz eşya, elektronik, mobilya, dekorasyon, yapı malzemeleri ve müteahhit işleri sektörlerinde 600 TL ParafPara!" oldu.

Kampanya ayrıntılarına web adresinde yer veren banka şunları not etti:

"01 – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi beyaz eşya, elektronik, mobilya, dekorasyon, yapı malzemeleri ve müteahhit işleri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 3.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 600 TL ParafPara verilecektir"

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce FIRSAT veya FIRSAT boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.  Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.  Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya kayıt olduktan sonra harcama yapılmalıdır, kampanya kayıt öncesi yapılan harcamalar ile geçmişe yönelik kampanyadan yararlandırma olmayacaktır.

KAMPANYA AYRINTILARI!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi! Hemen koşun 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!
İş Bankası'ndan nefes kesen son dakika açıklaması! Hemen herkes bakmalı, sakın kaçırmayın! 
ŞOK Market'ten dev indirim! Nike Air Jordan bile var! Hemen sabah erkenden sıraya girin! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...