22 / 05 / 2024

Halkbank Paraf'tan müjde! 400 TL ParafPara! Son gün 30 Kasım!

Halkbank Paraf'tan müjde! 400 TL ParafPara! Son gün 30 Kasım!

Halkbank Paraf yeni kampanyasını duyurdu! Paraf Ticari ile e-ticaret harcamalarınıza 400 TL ParafPara! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? Kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...



Bankalar promosyon yarışlarıyla beraber isimlerinden çokca söz ettiriyor. Emekli promosyonları, maaş promosyonları derken bankalar, kredi kartlarına özel eşsiz kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalardan birisi de Halkbank Paraf'tan geldi. Halkbank'ın Paraf üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında "Paraf Ticari ile e-ticaret harcamalarınıza 400 TL ParafPara!" kazanacaksınız. Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? Kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...

Emekli promosyonunda yeni zam peş peşe geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank açıkladı!

Türkiye'nin bankası Halkbank, kampanya detaylarını paraf.com.tr üzerinden duyurdu. Kampanya detayları hakkında açıklama yapan Halkbank Paraf'ta şu ifadelere yer verildi:

"01 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile Sanal POS'lardan tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci yurt içi e-ticaret harcamasına 75 TL, üçüncüye 125 TL, beşinciye 200 TL, toplam 400 TL ParafPara verilecektir"

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön