29 / 04 / 2024

Halkbank'tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

Halkbank'tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

TOKİ çıkmayınca farklı fırsatlara yönelen vatandaşlara ilaç gibi bir haber Halkbank'tan geldi. Mülkiyet hakkı kendisine geçen ev, arsa, iş yeri gibi gayrimenkulleri uygun imkanlarla satışa sunan Halkbank'ın ilanları arasında en dikkat çekeni ise 566 bin lira değerinde 121 metrekare alana sahip müsta



Halkbank, mülkiyeti kendisine geçen ev işyeri, arsa, tarla, dükkân gibi gayrimenkuller için beklenen yeni ilanları yayımlamaya devam ederken söz konusu ilanlar, bankadan satılık bahçeli müstakil köy konutu, apartman dairesi, arsa, tarla, depo gibi taşınmaz ilanların tümüne erişim imkanı veriyor.

Halkbank, bu ilanlar ile beraber müşterilerine konut kredisi desteği de sunmaya devam ediyor. Halkbank Gayrimenkul Konut Kredisi Kampanyası doğrultusunda, bu konutlardan satın almak isteyen kişiler için 120 aya kadar vadeli konut kredisi imkanı veriliyor.

Halkbank tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

Söz konusu ev için kredi desteği almak isteyenlerin 16.980 bin lira değerinde peşinat ödemeleri halinde kalan kısım için konut kredisi verileceği öğrenildi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında, 50 binden fazla kişinin kendi evlerinin enkazı altında kalarak vefat etmesi üzerine müstakil evlere olan ilgi artarken, bahçeli müstakil konut fiyatları da rekor kırdı. Halkbank, bankadan satılık konut ilanları ile bahçeli müstakil konut satın almak isteyenlere büyük bir imkan sağlıyor.

İşte detaylar...


Geri Dön