Ekonomi

Halkbank'tan kış aylarına girerken dev adım! Bu kredi faizi evinizi ısıtacak

Halkbank, kış aylarına girerken önemli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ısı yalıtım işlemleri için çekilecek kredilerde düşük faiz uygulanacak. İşte detaylar... Bugünlerde havanın soğukluğu vatandaşlara yeniden kaban giydirirken, önümüzdeki günlerde havanın daha soğuk olacağı ifade edilmeye başlandı

Türkiye'de yaz ayları bir anda bitti. Bugünlerde havanın soğukluğu vatandaşlara yeniden kaban giydirirken, önümüzdeki günlerde havanın daha soğuk olacağı ifade edilmeye başlandı. Durum böyleyken bankalar da havaların soğumasını fırsat bildi ve yeni kampanyalarını duyurdu. O bankalardan biri de Halkbank oldu. 

HALKBANK YENİ KREDİYİ DUYURDU

Bugüne kadar vatandaşlara sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerle dikkatleri çekmeyi başarmış olan Halkbank, bir kamu bankası olarak vatandaşlara uygun fırsatlarla tekliflerini sunmaya devam ediyor. Daha önce bu kapsamda birçok kampanya ve fırsatını duyurmuş olan Halkbank, “Önce Halkız, sonra bankayız” sloganı ile bu kez de konutlarda ısı yalıtım kredisini duyurdu.

FAİZLERİ SABİT TUTUYORLAR

Enerji tüketimini azaltarak enerji verimliliğinin sağlanması ve sürdürülebilir çevre politikalarına destek olunması amacıyla Halkbank’ın sunmaya başladığı ısı yalıtımı kredisinden Halkbank müşterileri yararlanabiliyor. Konutlarda ısı yalıtımı kredisinden, Yalıtım Sözleşmesini ibraz eden konut maliki gerçek kişi Halkbank müşterileri, daire başına 50 bin TL’ye kadar, 60 ay vadeli ve aylık %0,99 faiz oranlı, tahsis ücretli şartları ile yararlanabiliyor.

Halkbank tarafından sunulan konutlarda ısı yalıtımı kredisi kapsamında, krediye konu olabilecek harcamalar da belirlenmiş durumda. Buna göre krediye konu harcamalar arasında yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri ile dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı harcamaları bulunuyor. Apartman veya site sakinleri, oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterinin Halkbank’a sunulması halinde krediden yararlanabiliyor.

Söz konusu kredide daire başına 50 bin TL kredi sunuluyor ve bu kredide 60 ay vade, aylık %0,99 akdi faiz oranı, 275 TL tahsis ücreti sunuluyor. Bu şartlar altında kredide aylık 1.185,56 TL taksit ödemesi ve %16,1900 yıllık maliyet oranı belirleniyor.

BAŞKA ALANLARDA DA KAMPANYA VAR

Halkbank, ev konusunda başka alanlarda da kampanya yaptı. İşte o kampanyanın detayları...