04 / 05 / 2024

Halkbank'tan polislere özel konut kredisi kampanyası!

Halkbank'tan polislere özel konut kredisi kampanyası!

Halkbanktan yapılan açıklamada, bankanın, polis teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü dolayısıyla emniyet personeline özel, dosya masrafsız tüketici ve konut transfer kredisi kampanyası Kredi 155i başlattığı belirtildi.



Halkbank, 166. yılını kutlayan polis teşkilatına özel kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Açıklamada, kredi 155 Tüketici Transfer Kredisinin, 60 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,91den başlayan aylık faiz oranıyla emniyet personelinin, mevcut kredi borcunu en uygun koşullarla Halkbanka taşımasına imkan sağladığı kaydedildi.

120 ay vadeli Kredi 155 Konut Transfer Kredisinin ise yüzde 0,80den başlayan aylık faiz oranıyla avantajlı ürün olma özelliğine sahip olduğu, Kredi 155 kampanyasından yararlanan tüm emniyet mensuplarına sigorta paketi hediye edildiği belirtildi.

Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutlayan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Kredi 155 kampanyası ile ilgili şunları kaydetti:

"70 yılı aşkın süredir üreten Türkiyeyi destekleme misyonunu sürdüren bir banka olarak, bireysel bankacılık alanında da çeşitli meslek gruplarına yönelik özel çözümler üretmeye büyük önem veriyoruz. Kredi 155 de bu vizyonla hazırladığımız ürünlerimizden biri. Kredi 155le polis teşkilatı üyelerine düşük faiz oranlı ve masrafsız finansal çözümler sunmayı amaçlıyoruz."

Emniyet personeli, 29 Nisan 2011 tarihine kadar Halkbank şubelerine başvurarak Kredi 155 kampanyasından yararlanabilecek.

AA


Geri Dön