Kent Haberleri

Halkbank'tan son dakika açıklaması! Paraf kartı olanlar hemen göz atsın!

Halkbank Paraf kartı olanlar acilen baksın! Halkbank, yeni kampanyasını duyurdu! Bankadan gelen bilgilere göre; 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!.. İşte ayrıntılar... Paraf Ticari kartınız varsa acele edin

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbank, flaş bir açıklama yaptı. Paraf Ticari kartınız varsa acele edin. Paraf üzerinden duyurusu yapılan kampanyaya göre 200 TL kazanacaksınız. Hemen başvurun sizde o fırsattan anında yararlanın. 

 

Halkbank Paraf kartı olanlar acilen baksın! Bankadan son dakika açıklaması! 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre; kampanyanın adı "Atasay'da 150 TL ParafPara" oldu.

Kampanya ayrıntılarına web adresinde yer veren banka şunları not etti:

"1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında kampanyaya dahil Atasay mağazaları’ndan Paraf POS’undan tek seferde yapılacak 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 150 TL ParafPara hediye edilecektir."

 

1 karat ve üstü tek taş pırlanta içeren ürünler, sarrafiye ürünler (çeyrek altın, gram altın vb.) ve alyans ürünler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Atasay  havalimanı mağazası, atasay.com’dan yapılan işlemler, yurtdışı mağazaları ve satış noktalarında geçerli değildir. Kampanya Atasay adı altında sunulan ve sunulacak olan her türlü kampanya, indirim, promosyon, hediye çekleri ve benzeri durumlar ile birlikte kullanılamaz veya birleştirilemez.

Halkbank Paraf kartı olanlar acilen baksın! Bankadan son dakika açıklaması! 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 26 Şubat'a kadar vaktiniz var!
Dolar 4 ay sonra bu kadar olacak! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!
Gram altın 3 bin TL olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!