16 / 05 / 2024

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Halkbank, yeni kampanyasını duyurdu. Halkbank, harcama yapma sözü veren müşterilerine toplam 2 bin TL’ye kadar hediye edeceğini aktardı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan faydalanmak için işlem gerçekleştirmeden önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılım sağlamak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesiyle beraber 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir. Örneğin; seçiminiz 5 bin TL işlem sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğinde yer alana 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılım sağlamak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri Halkbank’a göndereceğiniz SMS içeriğinde bildirmeniz gerekmektedir)

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!

  • Kampanyadan kazanılacak ParafPara tutarı 5 bin TL için 400 TL, 10 bin TL için 1 bin TL, 15 bin TL için 1.500 TL ve 20 bin TL için 2 bin TL ParafParadır. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteri sözlerden yalnızca birini seçerek kampanyaya katılabilir.

  • Söz konusu kampanya kapsamında kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen işlem sözü kadar alışveriş yapılması karşılığında peşinen ve bir kerede olmak üzere kayıt yapılan karta aktarılır. 

  • Kampanya katılım sağlamak için gönderilmesi gereken SMS, bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Paraf Mobil’den katılım alınmayacaktır.

  • Katılım SMS’i ücretsizdir. Bunun yanı sıra, kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderim sağlanması gerekmektedir.

  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine iletilmesi ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesi ile beraber sağlanır. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!


Geri Dön