05 / 05 / 2024

Hamza Ceviz, butik otel zinciri kuracak!

Hamza Ceviz, butik otel zinciri kuracak!

Turizm sektörüne bellboy (otellerde karşılama görevlisi) olarak adım atan Hamza Ceviz, Silahtar Turizm Ticaret ile turizm sektörüne yatırım yapmaya başladı



Silahtar Turizm ile önceleri otellerde market işletmeciliği yapan Hamza Ceviz işadamı Kemal Besken'in Bodrum'daki Terassu oteline ortak olarak hedef büyüttü. Terassu Otel'i üst düzey yabancı turistin vazgeçilmezi yapacaklarmı belirten Silahtar Turizm Başkanı Hamza Ceviz, "Almanya, İngiltere gibi ülkelerin üst düzey işadamlarına ev sahipliği yapacağız" dedi.

Yabancı işadamı ağırlayacak

Terassu Otel'in, Bodrum'un en bakir koylardan biri olan mavi bayraklı Hebil koyunda bulunduğunu anlatan Hamza Ceviz, otelin 2 bin 500 metrekarelik özel plajı bulunduğunu dile getirdi. Hamza Ceviz, servisten işletmeye önceliklerinin kalite olduğunu belirterek, "Alman, İngiliz ve Rus işadamları  ile bağlantıya geçip otelimizle ilgili tanıtımlar gerçekleştirdik. Geri dönüşler çok güzel. Bu yıl dünyaca tanınmış işadamlarını otelimizde ağırlamak mümkün olacak" diye konuştu.

Butik otel zinciri kuracak

Silahtar Turizm Ticaret olarak yeni hedeflerinin kısa bir süre içinde butik otel zinciri kurmak olduğunu dile getiren Hamza Ceviz şöyle konuştu: "Butik zincir otel oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bodrum'da bir zincir oluşturacağız. Bunun için 20 milyon euro'luk bütçe ayırdık. Borçlu olmayan otel bulduğumuz an harekete geçeceğiz. Bodrum'daki iki butik otelle ilgili fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Butik otel zinciri projesini hayata geçirdikten sonra sıfırdan otel projelerine yatırım yapacağız."
Posta


Geri Dön