30 / 04 / 2024

Hane Plus'ta 15 günde beklenenin üzerinde satış gerçekleşti

Hane Plus'ta 15 günde beklenenin üzerinde satış gerçekleşti

55 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Hane Plus'ı yatırımcılar ve genç çiftler tercih ediyor



E-5 karayoluna ve TEM otoyoluna 1 dakika mesafede ve Avcılar Metrobüs durağına 10 dakika uzaklıkta yer alan, Adalar ve Küçükçekmece Gölü manzaralı Hane Plus, 15 günde beklenin üzerinde bir satış gerçekleştirdi. 55 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Hane Plus'ı yatırımcılar ve genç çiftler tercih ediyor
 
Ucra Grup tarafından Esenyurt'ta inşaa edilen ve 25 Mayıs'ta satışa sunulan Hane Plus, beklenin üzerinde bir satış gerçekleştirdi. Daha önce Şelale Plaza ve Han Plus gibi büyük projelere imza atan Ucra Grup, Hane Plus'la da bu alanda yakaladığını başarıyı sürdürmeyi planlıyor. 3 Blokta 800 daireden oluşan Hane Plus'ta yaşam 2011 yılında başlıyor. Tüm firmaların durgunluktan şikayet ettiği bir dönemde satışta yakaladıkları bu başarıyı Ucra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, "Hayal değil  gerçeği satıyoruz. Hem lokasyon hem de fiyat açısından çok avantajlıyız" diye açıkladı. E-5 karayoluna ve TEM otoyoluna 1 dakika mesafede ve Avcılar Metrobüs durağına 10 dakika uzaklıkta yer alan Hane Plus'un ulaşım sorununu en aza indirdiğini belirten Yavuz, hastane, okul ve marketin de yürüyüş mesafesinde yer aldığını belirtti. Küçükçekmece Gölü, Marmara Denizi ve dünyanın incisi Adalar manzalı Hane Plus, İstanbul'un üç önemli temiz hava akımının bulunduğu alanda yer alıyor.
 
800 daire var
 
3 blok ve 800 daireden oluşan Hane Plus'ta daire büyüklükleri 62 metrekareden, fiyatlarsa 55 bin liradan başlıyor.
Projenin bütün üstünlüklerinin yanında satın alınabilir olmasını istediklerini bu nedenle uygun fiyatlarla satışa çıktıklarını belirten Atila Yavuz, "0.11 gibi piyasa koşullarının çok altında banka kredisi veriyoruz. Halkımız oranları çok yakından takip ediyor ama burada bir ayrıntı vermek isterim. Yüzde 0.11 demek 50.000 lirada, 1 yılda vade farkı olarak 375 lira demektir. 120 ay kredilendirmede piyasanın neredeyse yarı oranlarıyla kredi sunmaktayız" diye konuştu. 62 metrekareden oluşan 1+1 dairelerin hem yeni evlenenlerin hem de yatırımcıların gözdesi olduğunu belirten Yavuz, "Esenyurt son dönemde yatırımcıların gözde mekanı haline geldi. Vakko'nun yanı sıra Doğan Grubu'nun Milpark'ı, ve Garanti Koza'da burada konut yapıyor. Ayrıca aralarında Sunny, Cirispino, Horoz Nakliyat, Kapital Faktoring, Atlantik Gayrimenkul Yatırım, Orkun Nakliyat, Başer Teknik ve Birollar Oto gibi 150'ye yakın firma burada faaliyet gösteriyor" dedi.
 
Botanik bahçede akşam keyfi
 
Dünyanın önde gelen mimarlarından Japon Tatsuya Yamamato imzalı Hane Plus, silindir taşıyıcı sistemlerle farkını ortaya koyuyor. Yine balkonlara ve kat aralarına konacak Japon botanik bahçeleriyle de Hane Plus Türkiye'de bir ilki başlatmaya hazırlanıyor. Her dairenin ışık aldığı ve güneşten maksimum seviyede faydalandığı proje sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.  12 ay kullanılabilecek yüzme havuzu, kreş, kamelya, basketbol ve voleybol sahaları, fin ve Türk hamamı, fitness merkezi, her blokta üçer adet asansör, mini sinema salonu, 24 saat güvenlik hizmeti, kesintisiz jeneratör, her daireye otopark ve yüzde 78'lik yeşil alana sahip Hane Plus'ta yaşam 18 ay sonra başlayacak. 
Türkiye'nin deprem gerçeğine karşı son derece sağlam yapılar inşaa ettiklerini ifade eden Yavuz, "İstanbul'un maalesef bir deprem kenti olduğunu göz önüne alarak bu projede 2.05 gibi İstanbul değerlerinin üzerine statik hesaplarla bu projeyi gerçekleştirdik. Benim asıl branşım Jeoloji Mühendisliği olduğu için bu konu özel ilgi alanımdır" açıklamasında bulundu.
 
'Yapacaklarımız yaptıklarımızın teminatı'
 
Ucra Grup'un faaliyetleri hakkında da bilgi veren Atila Yavuz şunları söyledi:
"2010 yılında üç projeyle Türkiye'nin gündeminde yer almak istiyoruz. Bunlardan ilki ocakta satışa sunduğumuz ve yüzde 80'inin satışını gerçekleştirdiğimiz  Han Plus. Han Plus'ta yaşam haziran sonunda başlayacak. İkincisi, 15 gün önce lansmanını gerçekleştirdiğimiz ve satışa sunduğumuz 800 dairelik Hasne Plus. Son olarakta 2500 konutluk dev bir proje ile Beylikdüzü'nde yer aldığımız Şehir Plus.  Bunların toplamı 4 bin konutu kapsıyor. Ortalama dört kişi bir konutta otursa 16 bin kişinin yaşadığı adeta küçük bir kent yaratıyoruz. 4 bin konut bugün Türkiye'de çok az firmanın ulaşabileceği bir sayı. Biz grup olarak hanelerin de paraların da değerini biliyoruz."
 

Geri Dön