02 / 05 / 2024

HannaHome'un temsil ettiği Raschın yeni koleksiyonu Glamour!

HannaHome'un temsil ettiği Raschın yeni koleksiyonu Glamour!

HannaHomeun temsilcisi olduğu Avrupanın önde gelen duvar kağıdı markası Raschın yeni koleksiyonu Glamour göz alıcı desenleri ile yeni yılda ışıltıyı yaşam alanlarınıza taşıyor



 

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının yeni koleksiyonu Glamour, sim kullanılan birbirinden farklı desenleri ile yaşam alanlarında klasik ama şık bir etki yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Desenleri ile alışılmadık bir fark yaratan Glamour koleksiyonu, tasarım, lüks ve görkemi bir arada sunuyor. Binbir Gece Masallarından ilham alınarak yaratılan koleksiyon, kullanıldığı mekanlara pırıl pırıl bir zenginlik aşılıyor. Koleksiyonda kullanılan büyük desenler iç dekorasyona asalet ve şıklık katarken, renk paletinden mor, gri, altın sarısı ve sedefin kullanımı ağır bir aristokrat zarafetini yaşam alanlarına taşıyor.

Glamour koleksiyonunda yer alan altın renkli brokar efektlerine sahip desenler, mekanlara pırıltılı bir zerafeti sunarken, yılan ve timsah derisine benzeyen desenli tek renkli modellerle kombinlendiğinde benzersiz bir dekorasyonun kapılarını aralıyor. Raschın pırıltılı yeni koleksiyonu, iç mekan dekorasyonunda ışıltı ve ihtişamı sevenler için duvarları adeta birer tuvale dönüştürüyor

Rasch Glamour koleksiyonu serisi Avrupa Kalite RAL sertifikasına sahiptir.

Rasch Glamour koleksiyonuna ait duvar kağıtlarının 1 rulosu (5m2) için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 56 Eurodur. (KDV dahildir.) Daha detaylı bilgi için [email protected] adresinden yetkililerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rasch

Bugün duvar kağıdında trendleri belirleyen marka olan Rasch, stratejisini yenilikçi tasarımlarla yüksek kalitede ürünler geliştirmek ve sunmak olarak ortaya koymaktadır. Yolculuğuna tüm dünyada mimarlık ve sanat için lider akademi olarak kabul gören Bauhaus ile başlayan Rasch, bu yolculuğuna sürrealist ressam Salvador Dali ile devam etmiş ve birbirinden özgün duvar kağıdı tasarımları ile Avrupada tanınmıştır. Günümüzde Raschın özel kreasyonları arasında yer alan Barbara Becker imzasını taşıyan duvar kağıdı tasarımları, dünyaca ünlü tasarımcı ve mimarın beğenisine sunulmuş ve Deutsche Designerclubdan Art Directors Club Deutschlande kadar birçok mimarlık ve tasarım kurumunun ödüllerine layık görülmüştür. Bunların arasında yer alan ödüllü Zeitwande koleksiyonu aynı zamanda New York, San Francisco ve Münihin önde gelen tasarım müzelerinde de kullanılmıştır. RAL ve CE sertifikası ile insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanılmadan Alman üretim teknolojisi ile üretilen Rasch duvar kağıtları, ekolojik ve anti-alerjik olmasının yanı sıra kolay uygulanabilmesi, yanmaya ve güneş ışığına dayanıklı olması, kolay temizlenebilmesi gibi birçok özelliği ile müşterilerine avantaj sunmaktadır. Antreden salona, yemek odasından mutfak ve banyoya, yatak odasından bebek ve çocuk odalarına kadar bir evin her alanı için öneriler sunan Rasch, işyeri, otel, hastane, okul, toplu konut, cafe-bar gibi farklı taahhüt projelerinde de tercih edilmektedir.

HannaHome

Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana Dekorasyonda ilk adres sloganı ile yola çıkan HannaHome, ev ve yaşam konseptine yepyeni bir soluk getirmek amacı ile dekorasyon anlayışında fark yaratan seçkin markaları tüketicilerle buluşturmaktadır. 2010 yılında dünyada duvar kağıdında trendleri belirleyen marka olan Raschın Türkiyedeki tek temsilcisi olarak sektöre hızlı bir giriş yapan HannaHome, bugün temsilciliğini üstlendiği Rasch, Rasch Textil, Design ID, Norwall, Schulte Räume ve Condor Carpets markaları ile yaşam alanlarına her boyutta yenilik ve estetik katmaktadır.

 


Geri Dön