30 / 04 / 2024

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...



Gezi motosikleti Harley Davidson Softail Standard fiyatları yeni bir Harley Davidson almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Vivid Black renk seçeneği ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile de sürücülerin yeni gözdeleri arasında yer almaya aday. 

Hassas gaz tepkisine ve saf, iliklerinizde hissedeceğiniz bir sese sahip olan Harley Davidson Softail Standard güçlü ve akıcı çalışan bir V-Twin motor ile de dikkat çekiyor.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tümü LED, Kısa Hüzme, Uzun Hüzme ve Özel Lambalı ön far; LED Mermi Biçimli Arka Lamba/Stop Lambası; Standart Mermi Biçimli ön sinyal lambaları; LED Arka Dönüş Sinyallerinin yer aldığı Harley Davidson Softail Standard fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Hız göstergesi, vites, kilometre sayacı, yakıt seviyesi, saat, yolculuk mesafesi, menzil ve devir ölçer göstergelerinin yer aldığı 2,14 inç görüntülenebilir alana sahip LCD ekranıyla da dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard'ın fiyatları Euro bazında açıklanıyor.

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi. hakkında bilgi vermeden önce söz konusu motositletin teknik özelliklerine değinelim.


Geri Dön