27 / 04 / 2024

Harmony Park iletişim!

Harmony Park iletişim!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 blok olarak yükselen Bağcılar Harmony Park Sitesi'nde 2+1 daire fiyatları 270 bin liradan başlangıç gösteriliyor....




İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar bölgesinde inşa edilen Harmony Park Sitesi Atilla Yılmaz Mimarlık ve Mayra Yapı Teknolojileri tarafından hayata geçiriliyor. Harmony Park iletişim bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Bağcılar Harmony Park Sitesi projesi 3 blok halinde yükseliyor. Harmony Park Sitesi projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Harmony Park Sitesi Bağcılar fiyatları 270 bin liradan başlıyor.


Bağcılar Harmony Park Sitesi projesinin 2014 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 176 adet dairenin yer aldığı Bağcılar Harmony Park Sitesi projesinde daireler 106 metrekare ile 125 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Harmony Park iletişim için 444 31 73 numaralı telefonu arayarak Harmony Park Sitesi satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Harmony Park Sitesi'nde dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları yer alıyor.


Harmony Park Sitesi Bağcılar'da 2+1 dairelerin satış fiyatları 270 bin lira ile 300 bin lira, 3+1 dairelerin satış fiyatları 330 bin lira ile 360 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Harmony Park Sitesi ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Harmony Park Sitesi nerede?

Harmony Park Sitesi adres : Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul



Harmony Park iletişim

Telefon: 444 31 73

Web Adresi: www.harmonypark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön