29 / 04 / 2024

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 



2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkez, tarafından ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) iş birliğiyle yarın (19 Ekim 2017) Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek. Hasanoğlu İnşaat da zirvede, silver sponsor olarak yer alacak.


2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'nde Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Massachusetts Institute of Technology (MIT) Gayrimenkul Finansı ve Geliştirme Programı Başkanı Prof. Dr. Tony Ciochetti, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Ferdi Erdoğan'ın yanı sıra inşaat sektörünün önde gelen şirket ve kurumlarından temsilciler konuşmacı olarak yer alacak.


Hasanoğlu İnşaat, 11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşen  MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılarak Banu Evleri projesinin örnek dairesini tanıtmıştı.


Geri Dön