28 / 04 / 2024

Hasoğlu Yapı, Newista Residence'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Hasoğlu Yapı, Newista Residence'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Hasoğlu Yapı, Beylikdüzü'nde konumlandırdığı projesi Newista Residence'ı görücüye çıkardı. Newista Residence lansmanını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi ve kaydetti...



Newista Residence lansmanını izlemek için tıklayın!

NEWİSTA RESİDENCE BEYLİKDÜZÜNDE 3 KULEDE YÜKSELECEK!
Türkmenistan, Katar, Suudi Arabistan ve Suriye gibi komşu ülkelerin yanı sıra yurt içinde de 25 yıldan bu yana farklı 1 milyon 500 bin metrekare inşaata imza atan Hasoğlu Yapı, Beylikdüzündeki Newista projesini resmi olarak tanıttı. 45 günden bu yana satışları devam eden 864 konutlu projede 404 konut, 2 bin liralık ortalama metrekare fiyatı ile yeni sahiplerini buldu.

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, daha sonra sözü, projenin tanıtımını yapan Satış ve Pazarlama Koordinatörü Zekeriya Ekinciye bıraktı. Ekinci, metrekaresini 1750 lira ile 2 bin 500 lira arasında satışa sundukları Newistada 25 ile 40 yaş arasındaki ne istediğini bilen bir kitleyi hedeflediklerini kaydetti.
Yatırım yapmak isteyen, belli bir eğitim ve gelir seviyesini üzerindeki beyaz yakalı yöneticilerin projelerine yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Ekinci, 140 milyon liralık bir yatırım ile canlandırdığımız Newista, metrobüs ve diğer toplu ulaşım noktalarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Son derece kaliteli malzeme kullandığımız proje, lokasyonu dolayısıyla değer arz ediyor. 36. 32 ve 21 katlı üç blok olarak yükselen projenin değişik ve estetik bir tasarımı var. 12 dönüm arsa üzerindeki projede 32 farklı tipte konut ve11 bin metrekare de ticari alan mevcut dedi.

SIRADA ZEYTİNBURNU VE KANDİLLİ VAR
Newistadan başka Zeytinburnu ve Kandillide olmak üzere iki karma proje üzerinde daha çalıştıklarını hatırlatan Ekinci, Bu iki projeye 2012nin ikinci çeyreğinde başlayacağız. Her ikisinin yatırım değeri 1 milyar dolar olacak dedi.

Beş yıl içinde 1500 konut üretmek ve 3 milyar dolar da ciro elde etmek istediklerini altını çizerek sözlerine devam eden Ekinci, bunlara ilaveten yurt dışında gerçekleştirdikleri projeler hakkında da satırbaşları halinde bilgiler aktardı.

Irakın Süleymaniye kentinde 170 milyon dolarlık bir yatırımla 1200 konut üretmek için anlaşma noktasına geldiklerini belirten Ekinci, Suudi Arabistanın değişik kentlerine 800 milyon dolar yatırımla 32 adliye binası, Katarda 2 villa projesi gerçekleştireceğiz dedi.

Sözlerinin sonunda yeniden Newista projesine dönen Ekinci, bu projeden çevreden duyduklarını biraz daha mütevazileştirerek yüzde 70 civarında bir prim beklentisinde olduklarını belirterek sözlerini bitirdi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

 


Geri Dön