İş Fırsatları

Hastanede çalışmak isteyenlere müjde! Hasta kabul kayıt görevlisi alımları başladı!

Hasta kabul kayıt görevlisi alımları birçok il için başladı. Sınav ve mülakat olmadan gerçekleşecek personel alımları İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.Hastanede çalışmak isteyenlerin beklediği personel alımında 18-55 yaş arası özel başvuru şartlarını taşıyan bütün adaylar başvurabilecek

İŞKUR üzerinden gerçekleşecek hasta kabul kayıt görevlisi alımı birçok ilde başladı. Hastanede çalışmak isteyenlerin beklediği personel alımında 18-55 yaş arası özel başvuru şartlarını taşıyan bütün adaylar başvurabilecek.

Yüksek maaş detayı ise dikkat çekti. Peki hasta kabul kayıt görevlisi için başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? İşte başvuru detayları…

İşe alımlarda sınav ya da mülakatın yapılmayacağı belirtildi. KPSS şartsız olarak gerçekleşen hasta kabul kayıt görevlisi alımı için başvuracak adayların İŞKUR’un genel başvuru şartlarının dışında bir takım özel başvuru şartlarını da taşıması gerekiyor. Peki hasta kabul kayıt görevlisi başvuru şartları nelerdir, hasta kabul kayıt için nasıl başvurulur?

HASTA KAYIT VE KABUL GÖREVLİSİ GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığı ile gerçekleşecek personel alımları başladı. Çeşitli iller için hasta kabul kayıt görevlisi alımı hastanede çalışmak isteyenleri sevindirirken sınav ya da mülakat şartı olmaması da dikkat çekti. 18-55 yaş arası özel başvuru şartlarını taşıyan bütün adaylar başvurabilecek. Adayların İŞKUR’un genel başvuru şartlarının dışında özel başvuru şartlarını da taşıması gerekiyor. Hastanelerde hasta kabul kayıt görevlisi alımlarına ilişkin başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hasta kabul ve kayıt görevlisi personel iş ilanı genel başvuru şartları şöyle:

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Söz konusu personel alımlarının şu an için sadece özel hastanelere yapılacağı belirtildi. Çeşitli iller için yapılacak olan personel alımına ilişkin alımların yapılacağı illere aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yüksek maaşla iş imkanı! Bakanlık tam 4 bin 147 kişi alacak

Doğalgaz fiyatlarında korkutan tahmin! Doğalgaz fiyatları ne zaman düşecek?

A101’de büyük indirim! Fiyatı 54,95 TL’ye indi! İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi…