25 / 07 / 2024

Hatay Kurtlusoğuksu'ya 5 km beton asfalt!

Hatay Kurtlusoğuksu'ya 5 km beton asfalt!

Lütfü Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki bakım, onarım ve yol yapım seferberliği kapsamında HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri özverili çalışmalarıyla ulaşıma rahat bir nefes aldırıyor.





Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki bakım, onarım ve yol yapım seferberliği kapsamında HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri özverili çalışmalarıyla ulaşıma rahat bir nefes aldırıyor.


HBB’DEN KURTLUSOĞUKSU MAHALLESİ’NE 5 KM BETON ASFALT 


Hatay’ın her ilçesinde mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve kullanılamaz hale gelen yollarda çalışmalar gerçekleştirerek halkın can ve mal güvenliğini sağlayan HBB ekipleri, Kırıkhan Kurtlusoğuksu Mahallesi’ne 5 km beton asfalt çalışması gerçekleştirdi. Beton asfalt çalışmalarının gerçekleştirilmesi sonrasında ulaşım güvenliği açısından yol çizgilerini de çeken HBB ekipleri, vatandaşların takdirini kazandı.


KIRIKHANLILAR, HİZMETLERİN ÖNCÜSÜ BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ


Kırıkhanlılar, şiddetli yağışların etkisiyle eskiyen, yıpranan ve kullanımı sıkıntı haline gelen yollarda beton asfalt çalışmaları gerçekleştirerek can ve mal güvenliğini sağlayan HBB ekipleri aracılığıyla, hizmetlerin öncüsü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.


Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön