18 / 05 / 2024

Hatay'a 3500 kişilik stadyum yolda!

Hatay'a 3500 kişilik stadyum yolda!

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3500 seyirci kapasiteli spor salonu yaptırılıyor. İmar izni çıkan stadyum 2019'da tamamlanacak.



Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yapımı süren yeni stadyum inşaatının hemen yanında Spor salonu için imar izni çıktı.



Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, şu bilgileri verdi:

“13 bin 765 metrekare inşaat alanı olan 3500 kişilik seyircili spor salonumuz bugün itibari ile yer tespiti yapılarak yüklenici firmaya teslim edilecek olup, 25 bin seyircili stadyumumuzun hemen yanı başında inşası en kısa sürede başlayacak. Son teknoloji tasarım ve sistemleri ile salonumuzun şehrimize uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz.


Bilindiği gibi Sağlık ve Spor Yolu olarak adlandırılan kavşit bölgesinde bir spor kompleksi yapılması planlanmıştı. Başta, 25 bin seyircilik stadyum, ardından 3500 kişilik seyircili bir spor salonu ve hemen yanına bir atletizm salonu yapılacak. 2019 yılı Şubat ayı gibi bitirmeyi planlıyoruz. Tüm bu çalışmalarda Antakya Belediyesi bizlere her konuda destek oldu. Teşekkür ederiz.”



Antakya Gazetesi


Geri Dön