23 / 05 / 2024

Hatay'da yollar yenileniyor!

Hatay'da yollar yenileniyor!

HBB ekipleri, Dörtyol Yeniyurt Mahallesi, Gazi ve Sahil caddelerinde toplamda 5 km sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.




Hatay Büyükşehir Belediye(HBB)Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın il genelinde ulaşım sorunlarının minimize edilmesi ve hemşehrilerinin güvenli yollarda trafik sirkülasyonu içerisinde yerlerini almaları doğrultusunda hummalı hizmetler sunan HBB ekipleri, Dörtyol Yeniyurt Mahallesi, Gazi ve Sahil caddelerinde toplamda 5 km sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.


DÖRTYOL İLÇESİNDE TRAFİK YÜKÜ ÇEKEN SOKAKLARA SATHİ KAPLAMA UYGULAMASI


Şiddetli yağışların etkisiyle deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen il genelindeki yollarda hummalı çalışmalar ortaya koyan HBB ekipleri, Başkan Savaş’ın ulaşım konusunda can ve mal güvenliği sağlanması noktasındaki hassasiyeti çerçevesinde kaliteli ve nitelikli hizmetler ortaya koyuyor.


BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ HBB EKİPLERİ, VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANDI


Güzergâhı güvenli hale getirmesinin yanı sıra modern bir görünüme de kavuşturan HBB ekipleri, araç ve yaya trafiğinin rahata kavuşması anlamında önemli bir çalışmaya imza attı.

15 ilçe genelinde sorumluluk dahiline giren tüm güzergahlarda gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyen HBB ekipleri vatandaşların takdirini kazandı.


Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön